Sortiment

Hos oss är du välkommen att botanisera bland alla våra garnsorter! Vi har fullt sortiment från Garnstudio och Drops Design blandat med många andra godbitar från t ex Mondial, Lana Grossa, Lang Yarns, Kinna Textil, Schoppell Wolle, Permin, Katia, Hjertegarn och många andra.

Det är svårt för oss att presentera hela vårt sortiment eftersom det bytts ut mellan olika år och olika säsonger. Är det något specifikt du söker så kontakta oss gärna och fråga: info@deisydesign.nu

I webbutiken – där det alltid är fast frakt 49:- oavsett hur mycket du väljer att handla för – har vi vårt bas-sortiment som fylls på väldigt regelbundet.

Tyngdpunkten bland våra mönster är de från Drops vilka är anpassade till Garnstudios garner men vilka kan användas till alla kvalitéer vi tillhandahåller. Garnstudios sortiment består till stor del av klassiska kvalitéer och dessa kompletterar vi från våra övriga leverantörer.

Har Du inte möjlighet att komma in i butiken, så skickar vi gärna Din beställning hem till Dig. Maila då din beställning till info@deisydesign.nu eller lägg din order i vår webbutik där främst vårt standardsortiment finns.

Har Du problem med Din stickning – titta in och fråga oss vi hjälper gärna till att finna svaret.  Inspirationen tryter ibland för oss alla – välkommen in för att få tips till nya projekt och lösningar!

collageZAUBER