Jorden runt på 80 sjalar!

Vi har ett pågående projekt där resultatet är en kollektion av 80 sjalar – alla inspirerade av olika städer runt om i världen. Projektet pågår mest hela tiden och startade i samband med Syfestivalen 2014 i Stockholm där vi lanserade kollektionens start.

Förutom att det då och då tillkommer nya sjalar i kollektionen så har vi även en liten specialare där man kan välja att teckna en prenumeration. I prenumerationen ingår det material till 4 sjalar som skickas hem 4 ggr per år: 1 december, 1 mars, 1 juni och 1 september. De sjalar som ingår i prenumerationen släpps inte till ”vanlig” försäljning förrän kvartalet efter att prenumeranterna fått sina.

Sjalarna är i olika material och färger och baserade på säsong. Vi har valt att de sjalar som ingår i prenumerationen skall vara lite av en ”mysterie-stickning” vilket innebär att man inte får ett foto på hela sjalen utan att den får växa fram från beskrivningen och endast har bilder på detaljer av sjalarna – det blir med andra ord lite av en överraskning att se vad man stickat när man är färdig.

Du tecknar en prenumeration genom att kontakta oss på info@deisydesign.nu – uppge att du vill prenumerera på ”Jorden runt”. Kostnaden för 1 år, dvs 4 sjalar, är 1300:-.

De senaste sjalarna som skickats ut har varit: Luxor – inspirerad av Egyptens färger, Visby – inspirerad av en mur, dess färg och struktur, Petra – linnesjal inspirerad av ökenstaden med samma namn och Miami – randig, lång halsduk där man leker med alla möjliga material!

Nedan är några andra sjalar som ingår i kollektionen: